TINA R Giveaway!

I am collaborating with Tina R, a Romanian fashion brand, for this Giveaway, but I am sorry to tell you guys that is open for my Romanian readers ONLY!..
Scroll down to find instructions:

vitan_330x280_stanga

Untitled-1

Untitled-dd1

CÂŞTIGĂ ce-ţi place mai mult de la TinaR!

Lasă un comentariu AICI, in acest post, cu linkul produsului MUST HAVE pentru tine, de la TinaR, primăvara asta! Găseşti toate piesele de brand în magazinul online www.tinar.ro!

Scrie-mi şi în ce "poveste" l-ai purta, sunt curioasă cu ce planuri, vise, zâmbete l-ai asorta şi cum ţi se pare brandul TinaR, după 18 ani de modă românească.

La sfârşit de săptămână, eu voi alege cea mai inspirată poveste. Câştigătoarea se va bucura chiar de produsul cel mai dorit de la TinaR! Îl va putea ridica un-doi dintr-unul dintre magazinele din ţară ale brandului. (http://www.facebook.com/TinaR.Romania/info)

Puteţi alege între produse pentru ţinutele de zi sau de seară, magazinul oferă o gamă foarte largă de produse de unde vă puteţi desfăta!
O colecţie care oferă piese pentru două generaţii de femei: modele cool, foarte în tendinţe, pentru tinerele de 20 de ani şi modele clasice, confortabile, actualizate prin culori fermecătoare, pentru femeile de 40 de ani.

Spor la shopping, şi nu uitaţi să profitaţi de reducerea de 25% de Paşti!

MULT SUCCES!

0 comments:

Post a Comment