How to walk you Dog in style

 Walking your dog shouldn't be a dirty job for which you have to dress with your worst clothing items so that you don't ruin the ones you love.

The first rule is to get something comfortable, both footware and clothing items. Boots, sneakers, something you can run in if it would be necessary. 
Jeans, shorts or track suit even, a T-shirt or any comfortable top. Talking about accessories, get some sunnies, a small messenger handbag or rucksack and  maybe bracelets and a watch. 
Stick to your style but don't get too many blings on because that could be uncomfortable in some situations. 
So here is my favorite outfit for dog walk.

P.S. the T-shirt is a DIY -save your favorite shirt project. The backside got  hug in some places and I didn't really want to throw it away, so I changed the back with black chiffon.
 I think it was the best idea!


Plimbatul cainelui nu trebuie sa fie o treaba murdara pentru care sa te imbraci cu cele mai proaste haine pentru  deteriorarea celor pe care le iubesti.
Prima regula e sa alegi pantofi si haine in care sa te simti comoda. Bocanci, tenisi, incaltaminte in care poti fugi daca e cazul si un tricou, o bluza simpla. Vorbind despre accesorii, alege o pereche de ochelari de soare , o geanta mica sau un rucsac, poate un ceas si cateva bratari care nu te incurca.
Ramai fidela stilului tau , dar nu exagera cu prea multe elemente pentru ca la un moment dat te pot incurca.
Va prezint tinuta mea favorita de iesit la plimbare cu Lucky.

P.S. Tricoul este cea cea mai recenta "salvare" a mea. Fiind agatat in partea din spate, nu am vrut sa il arunc ca imi placea imprimeul din fata si i-am schimbat spatele cu voal negru.
 Cred ca a fost cea mai buna idee.










 Top: New Yorker+ DIY
Shorts: DIY cut off
Sunnies: Ray-Ban
Handbag: Pull and Bear
Watch: Fossil
Accessories: handmade bead bracelet from Breslo, talon bracelet, DIY hexnut neon.
Manicure thanks to Alexandra Lazea who used me as a tryout.:))




 Lucky


Photos by Veres Krisztian

0 comments:

Post a Comment