Tom Tailor la Timisoara



Am vesti foarte bune pentru iubitorii brandului Tom Tailor , iar cei care inca nu au facut cunostinta cu acest brand cu siguranta se vor indragosti pe loc de noua colectie.
Va sunt pregatite multe surprize in acest weekend la Iulius Mall incepand cu ora 15.



TOM TAILOR IN TIMISOARA

          Odata cu deschiderea noului magazin Tom Tailor din Timisoara, care va avea loc pe 22 septembrie, in Iulius Mall, brandul Tom Tailor isi lanseaza colectia Tom Tailor Casual de toamna-iarna.  Clientii sunt asteptati cu surprize atat sambata cat si duminica, 22-23 septembrie.
          Colectiile Tom Tailor Casual se adreseaza femeilor si barbatilor cu varste cuprinse intre 20 si 45 de ani, care aspira la un look elegant, la produse de calitate si la o imagine incadrata in trenduri. Linia Casual a fost creata pentru cei care au incredere in propriile alegeri si  totodata pentru cei care si-au conturat deja stilul.
          Urmarind sloganul principal al companiei - „We dress people”, piesele din colectia de toamna-iarna 2012-2013 se evidentiaza prin croiuri si linii simple, dar totodata prin detalii care fac diferenta. Imbinand aerul anilor 50-60, cu suprapuneri de materiale opace si transparente, mate si lucioase, tricotaje cu matasuri fine – la femei si jeans cu aspect vintage, tweed si bumbac – la barbati,  colectia Tom Tailor Casual subliniaza individualitatea si originalitate si confera un sentiment si totodata un aer de libertate si naturalete celui care alege sa le poarte, fie la birou, fie in parc sau la o cina relaxata.
          Celebrul brand nemtesc TOM TAILOR vine la Timisoara, in Iulius Mall si se lanseaza oficial sambata, 22 septembrie, cand toti cei care ii vor calca pragul vor putea beneficia de surprize, iar cei care vor fi in mall de la 15:00 (atat sambata cat si duminica) vor putea lua parte la sedinta foto realizata cu produse din ultima colectie Tom Tailor Casual.

TOM TAILOR CASUAL COLECTIA TOAMNA-IARNA 2012-2013
elemente cheie

STIL Casual-elegant
MATERIALE Bumbac, Lana, Denim, Jerseu, Blana Ecologica, Tricot, Piele Ecologica, Tweed
CULORI Rosu, Galben, Mustar, Auriu, Argintiu, Negru, Albastru, Verde, Maro, Auriu.
MOTIVE pelicule metalizate, carouri, modele etnice, imprimeuri, transparente.
ARTICOLE femei: Fusta mini si midi, Camasa, Jacheta, Pulover, Cardigan, Hanorac, Geaca piele,  Pantaloni din bumbac, Vesta blana, Pantaloni scurti, Hanorace, Rochii ACCESORII Esarfe, Genti , Curele, Caciuli, Manusi
ARTICOLE barbati: Camasi in carouri, Veste de tweet, matlasate, Jeans cu aspect vintage, Pantaloni drepti, Geci gen baseball, Pulovere cu guler de blana. ACCESORII: Ceasuri sport – casual, Genti postas, Manusi, Caciuli cu blana, Fulare colorate, Sosete colorate.

0 comments:

Post a Comment