Making of... Kiaari's Summer Dream

 We are back with  a little project. Because summer is really hectic and we have so much to do on our own, we have just few opportunities to team up and work. 
So here is " Kiaari's Summer Dream" , Andreea's new collection that you admire on her facebook page if you have not yet seen it. 
Rodica, the model , was really great  and of course beautiful, but you can see that in the pictures here. I hope you like the making of and have a great Friday!.


Ne-am intors cu un mic proiect. Pentru ca vara fiecare dintre noi avem multa treaba individuala, nu reusim sa ne adunam fortele prea des pentru astfel de sedinte foto.
 Aicio sa va prezentam " Kiaari's Summer Dream", colectia de vara a Andreei pe care o puteti vedea pe pagina ei de facebook in caz ca inca nu ati reusit sa o admirati live.
Rodica a fost modelul ales de Kiaari si inafara de faptul ca este foarte frumoasa , ceea ce puteti vedea si din fotografiile de aici, are o personalitate interesanta si s-a descurcat foarte bine avand in vedere ca toti trei dadeam indicatii fiecare in alta directie. Sper sa va placa fotografiile din culise. 
O zi frumoasa de Vineri sa aveti!


Designer/Make-up artist: Kiaari Andreea
Photographer: Sorin Popa
Model: Rodica Popescu
Assistant: Adriana Delia Barar



















0 comments:

Post a Comment