Lenjeria intima se spala in public! Noul trend

          Fiind curioasa de ce evenimente interesante au avut loc in acest weekend la Timisoara, am deschis cateva pagini de evenimente locale. Nu am mai avut rabdare sa ma uit peste toate deoarece, multe dintre acestea erau asa numintele "prezentari de lenjerie intima". Nu am nimic importiva prezentarilor de colectii de lenjerie intima, frumos organizate, dar aici  nu este vorba de asta.
          Ca sa intelegeti, Sunt alese niste fete, majoritatea de pe bancile liceului, care nu au calitatile unui model in adevaratul sens al cuvantului, care isi doresc o cariera de "model" ,dar habar nu au cu se mananca aceasta meserie; si sunt rugate sa isi aduca lenjeria intima de acasa cu care doresc sa "defileze". Pai asta e prezentare de moda? Oamenii care chiar nu stiu ce este acel un show de moda vor avea o proiectie gresita asupra fenomenului. De ce nu se numeste mai bine" Prezentarea lenjeriei personale"?Poate se gasesc cativa sa vina sa admire........
          O alta varianta de "show" este cea de bodypainting. Se iau aceleasi fete si se vopsesc de catre cate o persoana careia ii placea sa coloreze in scoala generala, dupa care fetele defileaza din nou, sau "animeaza" petrecerea. Asta nu e arta, e bataie de joc! Este adevarat ca se fac si show-uri interesante de bodypainting, dar eu nu am vazut nici unul de acest tip in oras .
          Apoi cluburile zic," avem buget mic, nu ne permitem sa facem ceva de asa anvergura".......Atunci nu faceti asta, investiti in ceva cu bun gust si va incadrati in buget. Apoi, "dar publicul asta cere"....Publicul cere ce vede tot timpul, ce i se tot da, si se obisnuieste . Si nu numai ca se obisnuieste, dar preia si in comportamentul propriu.
          Ati vazut cum se imbraca fetele in cluburi? Sau mai degraba cum se dezbraca? E normal? Poti arata foarte bine si daca bluza ajunge pana la pantaloni( care sunt si ei scurti) ,mai ales pe timp de iarna, si o poti considera o investitie pe termen lung... la batranete nu dai atatia bani pe medicamente.........
         Nu cred ca nu s-ar gasi oameni care sa participe la un eveniment  cu mult bun gust si decenta! De ce trebuie tot sa fie la limita nuditatii ca sa vanda? Chiar nu mai avem respect, unul fata de celalalt si fata de noi insine?
Serios acum.....

0 comments:

Post a Comment