Rochii de seara pentru petrecerile de Sarbatori



Sarbatorile de iarna se apropie , iar noi incepem deja sa ne stresam  cu  pregatirile. Inafara de curatenia temeinica ,pregatirea mesei si goana dupa cadouri, mai avem nevoie de timp si pentru noi. Fie ca suntem invitate la o petrecere exclusivista, un cocktail in cadrul firmei, sau o petrecere in familie, trebuie sa aratam cel mai bine. Pentru a iti usura cautare am facut o selectie de rochii de seara potrivite atat pentru o petrecere de Craciun cat si pentru seara de Revelion. In functie de destinatie , gusturi personale si tipul de silueta poti alege una din rochiile de seara de mai jos, si sigur nu vei da gres.
Daca iti plac culorile neutre sau nu esti asa curajoasa in ceea ce priveste cromatica tinutelor tale, alege o rochie de seara cu detalii interesante. Fie ca e neagra, gri sau chiar argintie, alege sa o accesorizezi discret, fara prea mult sclipici, doar nu ii vei face concurenta bradului de Craciun.





 

 Nuantele nude, sunt o alegere perfecta daca vrei sa dai clasica rochita neagra pe o rochie de seara mai altfel ,dar totusi nu foarte colorata. Nuantele prafuite sunt la mare cautare si sunt relativ usor de asortat. Aici poti pune o jacheta colorata peste, si bijuterii statement.






Daca esti curajoasa, alege rochii de seara multicolore . Cu siguranta vei fi o aparitie. Atentie insa la pantofi si accesorii. Daca nu ai un simt al culorii foarte dezvoltat, alege pantofi nude si un plic mic, iar bijuteriile sa fie discrete.










 
.
Tine minte! Nu doar cand alegi rochii de seara,dar si orice alt obiect vestimentar. Decat sa te simti bine ca ai incaput intr-o rochie cu un numar mai mic, mai bine te-ai bucura ca sta frumos pe tine. Lejeritatea de 1-2cm este foarte importanta ca sa arati tu bine in rochii de seara. Nu te strange, deci nu iti ies colaceii!
Iar ca bijuterii , investitia intr-un set de bijuterii cu perle va fii pe viata. Nu vei da gres daca le porti la rochii de seara sau chiar la o tinuta casual eleganta. Rochiile de seara fara bretele sunt cele mai potrivite pentru un colier de perle.

0 comments:

Post a Comment